3lü Sepet Modeli Doğal Terleyen El Yapımı Çömlek Toprak Saksı Seti No.44
₺335,00
3lü Sepet Modeli Doğal Terleyen El Yapımı Çömlek Toprak Saksı Seti No.44
₺335,00Destek - İletişim
- İmalat ve Kullanımı
Ürünlerin yapılış süreci ve aşamaları hakkında bilgi verir misiniz ?
El emeği göz nuru çömlek ürünleri aşağıdaki aşamalardan geçmektedir.- Toprağın işlenmesi ve elenmesi
- Toprağın çamur haline getirilmesi
- Çamurun işlenmesi ve filtrelenmesi
- Çamurun Usta tarafından şekillendirilmesi
- Ham çömleğin kurumaya bırakılması
- Kuruyan çömleğin işlenmesi
- Son halini alan çömleğin fırınlanması
Fırınlama ne demektir ? Ürünleriniz fırınlanmış mıdır ?
Fırınlanma, ham haldeki çömleğin yüksek derecelerde pişirilerek sağlam ve kırılmaz hale gelmesini sağlamaktır. Sitedeki bütün ürünler 1200 derecede pişirilmiş olup, kullanmadan önce herhangi bir işlem gerektirmez.İlk kullanımdan önce ne yapmalıyım ve nasıl kullanmalıyım ?
Ürünü su ile yıkayıp temizledikten sonra, ürünün her yeri hava alacak şekilde kurumaya bırakıp, tamamen kuruduktan sonra kullanabilirsiniz.- Yağlama, su kaynatma gibi işlemler yapmayınız.
- Yemek güveçlerini kısık ateşte kullanınız.
- Ani ısı değişimlerine maruz bırakmayınız. Örneğin aniden yüksek ateşe veya ateşten soğuk bir mermere bırakmayınız.
Hangi güveci tercih etmeliyim?
Güveci kullanım amacınıza yönelik tercih etmelisiniz. Yemek yapmak, ocakta ve fırında kullanmak için Yemek Güveçleri kategorisindeki ürünlerden ihtiyacınıza uygun tercih yapabilirsiniz. Yoğurt yapımı için Yoğurtluk Güveçler kategorisindeki ürünleri inceleyiniz. Fırında veya ocakta tava güveç için Tavalar - Tepsiler - Kayıklar kategorisindeki ürünlerden tercih ediniz.Ürünlerin temizliğini nasıl yapmalıyım ?
Yemek ve yoğurt güveçleri ve bütün sırsız ürünler yalnızca sıcak su ile hiçbir gıda vb. atık kalmayacak şekilde yumuşak malzemelerle temizliği yapılmalı.
Yalnızca sırlı ürünler bulaşık makinesinde temizlenebilir.
Tencerelerin içinde hiçbir atık kalmadığıdan emin olunmalı ve ters çevrilerek hava alacak şekilde kurumaya bırakılmalı. Hiç bir nem kalmayacak şekilde kuruduktan sonra yeniden kullanılabilir.
Sır nedir ? Sırlı - Sırsız farkı nedir ? Sır zararlı mıdır ?
Seramikte sır olarak adlandırılan madde, seramik çamurunu ince bir tabaka şeklinde kaplayarak onun üzerine eriyen cam veya camsı oluşumdur. Sırlar seramik bünyeye koruyucu kaplama olarak uygulanır. Ürünün temizliğini kolaylaştırır ve ömrünü uzatır. Sağlığa veya ürüne herhangi bir zararı söz konusu değildir.Kullandığınız toprak hakkında bilgi verir misiniz ?
Kullandığımız çamur ve toprak Kapadokyanın topraklarından ve Kızılırmağın balçık yataklarından elenerek süzülüp filtrelenerek işleme alınmaktadır.Hangi su testisini tercih etmeliyim ?
Bütün testilerimiz tamamen doğal topraktan üretilmiş olup, hava alışverişi yapabilen, terleyen ve sızdıran işleve sahiptir. Fiyat farkı yalnızca görünüm, model, hacmi ve sanatına göre farklılık göstermektedir. - Sağlam Teslimat
Siparişim kargoda hasar görür mü ?
Binlerce sipariş tecrübeleri sonucu paketleme çok yüksekten atmalara ve sert çarpmalara karşı son derece hassas ve tedbirli paketlenerek gönderilmektedir. Buna rağmen çok düşük ihtimalle hasarlı ürün ulaşması durumunda iletişim kanallarımızdan durumu bildirmeniz yeterli. Yenisi gönderilir. Yine kırılma durumunda ödemeniz iade edilir. - Soru Sor?
3lü Sepet Modeli Doğal Terleyen El Yapımı Çömlek Toprak Saksı Seti No.44
₺335,00Soru Sor?
Orta, Büyük ve Battal boylardan olmak üzere üç adettir. Çömlek saksı “terleme” özelliği dolayısıyla toprak yapısı içerisinde bulunan gözenekler sayesinde dışarıyla hava alışverişi yaparak bitkiyi sağlıklı tutar. Aynı zamanda toprak ve bitki tarafından tamamen emilemeyen fazla suyu deliğe ihtiyaç duymaksızın toprak yapı tarafından emilip sızdırılarak dışarıya atarak diğer saksıların aksine bitkiyi çürümekten muhafaza eder. Çömlek ustalarınca yapılan bu el emeği toprak saksı bitkinize en sağlıklı hayatı sunar. Ürün Boyutları Orta boy: Uzunluk 29cm Sepet Yükseklik 14cm Toplam yükseklik 20cm Büyük Boy: Uzunluk 34cm Sepet Yükseklik 16cm Toplam yükseklik 24cm Battal Boy: Uzunluk 37cm Sepet Yükseklik 16cm Toplam yükseklik 25cm Drenaj delikleri vardır. Dilerseniz mağaza ürünleri arasından ayrıca saksı altlığı sipariş edebilirsiniz. El yapımı olması dolayısıyla ölçüde çok ufak değişiklikler söz konusu olabilir. Ürün kargoda hiçbir hasar alma ihtimali bırakılmayacak özende paketlenmektedir.
Based on 0 reviews
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
- Saksı Tabakları 34
- STONEWARE 91
- ÇÖMLEK SAKSILAR 363
- Orta Boy Saksılar 42
- Dikdörtgen Saksılar 1
- Tabaklı Saksılar 156
- Takım Saksılar 20
- Extra Minik Sukulent Kaktüs Saksıları 9
- Tabaksız Saksılar 139
- 40cm Saksılar 14
- Set Saksılar 51
- Küçük Boy Saksılar 104
- Battal Boy Saksılar 25
- Boyalı Saksılar 12
- Kupa Bardak Saksılar 8
- Büyük Boy Saksılar 94
- Yayvan Saksılar 40
- Ayaklı Saksılar 17
- Sırlı Saksılar 64
- TABAK VE KASELER 46
- TOPRAK GÜVEÇLER 25
- CEZVE VE FİNCANLAR 14
- TOPRAK BARDAK KUPA 20
- Emojili Bardak 2
- Emojili Fincanlar 20
- SETLER 1
- SU TESTİLERİ 7
- DOLMA TAŞI 3
- Çini - Seramik 12
- Çömlek Minyatürler 11
- Toprak Kumbaralar 2
- Su Küpleri 4
Related Products
Çömlek saksı “terlem
3 Adettir. Çömlek saks
Çömlek saksı “terlem
Çömlek saksı “terlem
Çömlek saksı “terlem
3 Adettir. Çömlek saks
Çömlek saksı “terlem
Reviews
There are no reviews yet.